25 & 26 april 2015: Pearl Event 2015

0

Pearl Your Lifestyle Event 2015

Pearl Your Lifestyle Event is een Urban lifestyle beurs met een unieke beleving voor de hippe trendy man en vrouw. Pearl staat erom bekend dat het verschillende culturen onder één dak samenbrengt. Daarnaast gaat Pearl voor een beleving waarbij je je verborgen talenten ontdekt en waar entertainment erg belangrijk is.

Er zijn 6 verschillende pleinen (Beautyplein, Healthplein, Fashionplein, Blackhairplein, Food & Drinkplein en een Lifestyleplein), aan elk plein zijn activiteiten gekoppeld zoals de bekende fashionshowsveiling met leuke items, Miss en Mr Pearl verkiezing en nog veel meer. De hal van de jaarbeurs wordt omgetoverd tot een stijlvolle hal met bijna 3000m2 aan stands en workshopplaatsen.

Barber Battle Show

Het is pure kunst, en dat willen ze laten zien. Voor de eerste keer op Pearl Your Lifestyle Event wordt er een Barber Battle Show gehouden.

Buiten het jaarlijkse evenement, Barber Battle, gaat er een groep van 4 tot 5 barbers een paar keer in het jaar op pad. De Barber Battle Teaser Team komt dit jaar op Pearl Your Lifestyle Event om een voorproefje te geven van het jaarlijkse Barber Battle evenement.

Dat houdt in dat de allerbeste kappers helemaal los gaan op mannen met black/ mixed hair. En ze steken elkaar de loef af met hele bijzondere creaties. De beste Black/ mixed Hair herenkappers van Nederland laten samen een vette show zien.

Zaterdag 25 en Zondag 26 April 2015 Jaarbeurs Utrecht

Neem een kijkje op de site!